Suckarnas gång, Simrishamn

Frestelser man inte kan motstå!

Är du som jag och får extra hjärtklappning när du står inför Det Möjliga Fyndet? Då väntar det näst intill ett marathonlopp på dig i Simrishamn. Varje lördagsmorgon dukas det upp fyndmöjligheter längst den långa alléloppisen som i folkmun kallas Suckarnas gång. Efter att ha vigt en lördag åt att stå på andra sidan bordet kan jag konstatera att hälften av oss krämare är där för att sälja för dagen, hälften återkommer nästa lördag och dukar fram sina grejor. Och nästa lördag. Och nästa.

På Österlen hittar du flera bra loppisar, både fasta och tillfälliga, borden står både under bar himmel och under tak. Klarar du av stressen så är idrottsföreningarnas sommarloppisar bäst, du hittar dem säkrast i ÖsterlenMagasinet. Eller hör på Österlentips. Vi skall försöka hålla koll till er under sommaren.
/Anneli

Lördagar kl 7.00–15.00

Karta

Pin It on Pinterest