Friden, Södra Mellby

Nedanstående skrev vi för 3 år sedan. Mycket har sannolikt hänt sedan dess. Dels har det kommit många fler bra Pizza ställen, som Kafferosteriet, La Prima Classe , Apotekarns tex. Vill ni äta er Pizza i en fantastisk Österlenmiljö, mitt i en Äppellund så är Friden dock svårslagen.
Vi skall dit nu under sommaren 2017 och lovar att återrapportera

Lång väntan på Österlens bästa Pizza
Friden har verkligen allt. Trädgården är en gammal äppelodling där barnen kan springa runt, en stenlagd gård där du kan sitta ute och äta under sommaren, en mysig innemiljö och Fridens själ: den vedeldade ugnen. Och så det där med Österlens godaste pizza – så är det. Utan tvekan! Men kommer du dit med en mage som pockar på mat uppstår problem: du kan få vänta över en timme på din pizza och personalen kan vara både trött och snäsig. Det är de dagarna du behöver ha med dig en liten förrätt. Boka inte per mejl, ring i stället. Och kom ihåg att du inte bokar bord utan plats för din pizza i ugnen. Men om du har tid att vänta så är Friden precis vad de lovar – en oas vid vägs ände.
/Anneli

 

Favoritpizza:
Anneli: Jansson
Håkan: Nilsson
Marie: Jansson
Thomas: Persson

 

Karta

Pin It on Pinterest