Karossgården, Gladsax

Grejor, saker, prylar, ting och pryttlar

En bra antikhandel ska erbjuda möjligheten för kunden att gå vilse. Antingen förlora sig i mängden av prylar eller att gå bort sig i lokalerna. Eller, om den är riktigt bra, förflyttas i tid och rum – den bästa av vilsenhet. Karossgården ger dig den möjligheten. Här hittar du allt i mängder: möbler, linne, porslin, kläder, lampor, böcker och prylar. Mest antikt, lite loppis, mycket kuriosa – allt i en salig blandning för att tillfredställa din upptäckarglädje. Och möjlighet att gå vilse.<br />
De har numera även en trägårdsavdelning som är liten men nog så god. Här hittar du förutom blommor och krukor även nytillverkade 20-talsinspirerade smidesmöbler.
Dock är det lite roligare att gå vilse än att faktiskt shoppa, priserna är överlag lite för höga för att kännas som ett bra köp.
/Anneli

Karta

Pin It on Pinterest