Konstigaste pizzan äter du här – Tångdala Lönnkrog

Den här krogen startade som ett konstprojekt om friheten och marginalen av konstnären Peter Öhman 2009. Ett projekt som fick pågå i tre veckor innan det polisanmäldes. Nu har han alla tillstånd som behövs och du kan äta din pizza helt lagligt. De stenungsbakade pizzorna är goda och gjorda på bra råvaror men det är inte därför du vill äta här: det är för den magiska stämningen. Lite Trollskog. Lite Sesam Öppna Dig. Är sommarkvällen som den ska vara är det faktiskt som att vara med i ett konstverk. Du sitter på en av de udda utemöblerna i den charmiga trädgården, omgiven av blomstrande rabatter och granne med den stora tegelugnen. Du ser in i köket och kan följa din pizzas väg i bagarens händer. Boka ett av de få borden i förväg eller sväng inom lite spontant – att få ett bord då är en konst i sig. Anneli

Facebook

Karta

Pin It on Pinterest