Olof Viktors, Glemminge

Lång kö till Himmelriket

Om jag bara får välja ett livsmedel resten av livet är valet enkelt: Bröd. Stenungsbakat surdegsbröd, helst skalken. Med Bregott, det där med havssalt. Då är det inte någon överraskning att jag älskar Olof Viktors.
Förutom det dagliga brödet så har de smörgåsar (kräftstjärtarna är min favorit), kakor, bakelser och numera även egen glass. Du kan välja att inta dina härligheter på den stenlagda innergården, i den smakfullt inreda ladan eller i den stora trädgården. Ta gärna med dig en bok eller gott sällskap så du kan stanna länge och njuta mer.
Så välkommen till himmelriket men bered dig på att du inte är ensam, det är lång kö för att komma in. Framförallt de där bästa sommardagarna när det är fikadags, då är det som i skolmatsalen.
Anneli Dennersten

Tillägg 2017

Vid samtal med personalen på Olof Viktors visade det sig att under högsäsong är det mycket riktigt fullt 13-16, men kommer ni andra tider skall det finnas gott om plats.

Håkan

 

Karta

Pin It on Pinterest