La Prima Classe, Gamla Stationshuset Lövestad

Det här är en 3 år gammal artikel, La Prima Classe är lika underbart idag och allt nedanstående gäller. Men jag har lite nya fina bilder. Så jag skriver snart en ny artikel. .

Igår fick våra smaklökar en rejäl dos av överraskning! Vi besökte en nyöppnad restaurang i Lövestad, en by med 600 invånare. En italiensk restaurang har öppnat portarna och de har stora och njutbara ambitioner. Den gamla sunkiga stationen har av ägarparet förvandlats till en mycket vacker och smakfull inredd restaurang i två våningar. De har lyckats bevara en hel del av husets atmosfär, trots en total omvandling av huset. Är det en fin dag så kan du sitta ute.

De har Sveriges vackraste pizza-ugn där de gräddar pizzor som är i toppklass! Just nu är det bara pizza på menyn, men den kommer att utökas. Men tro mig, pizzan är nog för att tillfredställa dina smaklökar. Avslutar du med deras limoncello-glassbakelse är du lycklig ett par dagar. Personalen är både trevlig och kunnig. Så vad väntar du på – boka bord!

Karta

Pin It on Pinterest