Byvägen 35 i St Olof

Undrens tid är inte förbi! I Sankt Olof – en liten by på 624 invånare – har det öppnat Skånes bästa café. Detta enligt tidningen Skåne.

Det gäller att hålla utkik första gången man är där,  Cafét presenteras bara med en kringla. När man väl hittat den kör man runt hörnet för att parkera i trädgården. Caféet är litet, hippt och mysigt. Kanske inget man skulle förvänta sig i Sankt Olof utan snarar på Södermalm, eller på St Knut i Malmö.
Men det är inte det som gjort mig störtförälskad i Byvägen. Det är deras luncher! De har helt fantastisk vegetarisk mat till fantastiska priser. Deras soppor är magiskt goda. Det är faktiskt de enda jag äter.
Ibland har de lidit av sin succé, vi har fått vänta länge, och de har redan haft slut på all mat klockan 13.00 i somras vid tre tillfällen då vi var där.
Kom i tid och avnjut Österlens bästa lunch!

Karta

Pin It on Pinterest