Thai Garden Tomelilla

Jag har äntligen börjat jobba hemifrån. Jag har pendlat två år in till  Malmö vilket stundtals har varit tufft, speciellt vintertid. Vi bor på en åker mitt emellan Brösarp och Tomelilla så lunchutbudet är lite begränsat :). Det finns tre mycket bra alternativ inom en kvarts körväg. Byvägen 35 i St Olof, Brösarps Gästgivaregård (kommer artikel) och Thai Garden i Tomelilla.

De har en lunchbuffé varje dag för 80 kronor. De varierar lite och någon gång i veckan har de Sushi på buffén. Som alla bufféer blir det rätt trist när det stått ett tag. Kom gärna 11.30 då de öppnar, då är allt gott och nylagat. Kom gärna på kvällen också. Deras á la carte är fin, med en del spännande rätter.

Miljön är inte så spännande, men helt OK. Kanske inte värt en omväg, men blir ni hungriga i Tomelilla så skall ni absolut testa Thai Garden.

Karta

Pin It on Pinterest