Anita på Börringekloster, Svedala

Allt är möjligt hos Anita!

Idag hittade vi ett litet mirakel som kunde inmundigas – afternoon tea som var gluten-, mejeri- och sockerfritt. Fick ni med hela fritt-listan? Och när jag säger att det var så gott, undrar ni säkert (i ärlighetens namn ska jag säga att jag var lite tveksam när min fru hade bokat bord till oss) hur är det möjligt? Ja, säg det, men det är väl så med mirakel – omöjligt att hitta en logiskt förklaring, det är bara att go with the flow. Spännande smaker och nya oväntade sätt att lösa sötningen. Superfina lokaler med en liten butik och trevlig personal.

Utöver just detta mirakel serveras det, enligt hemsidan, hälsosam mat av ekologiska närodlade produkter även ogräs och vilda örter, köket är skånsk crossover.

Vi tror på Anita – på söndag ska vi smaka av söndagsbuffén!

Pin It on Pinterest