KIN bröd & fik Simrishamn

KIN – när hjärtat är med

Det här är verkligen vårt ställe! Ni som känner er hemma kring Möllan/S:t Knut i Malmö eller Söder i Stockholm kommer att älska KIN Bröd & fik i Simrishamn.

KINbageriet har jäst i vinter, nu finns de även på Regeringsgatan 19 i Simrishamn – tack för det! Bageriet i Östra Vemmerlöv har numera öppet när värmen kommer och då på helgerna. Fiket är litet och mysigt, möblerna är loppisfynd som är fixade – allt med en skön hemtrevlig känsla.

Allt bröd är eko, gryn, nötter, frukt och frön är ekologiska. Just så som vi och moder jord trivs bäst med. Till lunch serveras mackor och något varm, mackan med chevré är testad och klart godkänd. Likaså raw food-kakan. De har liveband en gång i månaden, håll koll på deras facebooksida.

Vi älskar stilen och känslan av självklar kaxighet. We will be back. Självklart.

Karta

Pin It on Pinterest