Mandelmanns Trädgårdar, Rörum

OBS!! Mandelmanns är inte öppet Corona sommaren 2020

 

Grisar, lök, blommor och espresso – allt i en njutbar blandning

Mandelmanns har utvecklats sedan första gången vi besökte dem för sådär tio år sedan. Från ekologiska pionjärer till tv- kändisar, från odlare till plantskola. De har gett ekologiska odlare och trädgårdsentusiaster två nya ansikten.

Då liksom nu är det en stor njutning att strosa i deras stora visningsträdgård, allt är så imponerande, den är så vacker, så välplanerad – jag blir tagen av all härlighet. Det gäller dock att inte drabbas av komplex för sin egen täppa… Att ka här kan bli ett projekt; först ska du välja bland alla smarrigheterna, efter det ska du välja var du ska inta dem; vad blir bäst idag, stolen under trädet, bänken mitt i trädgården eller under glastaket i växhuset?

 

OBS!! 

Efter TV succén är nyheten att man måste boka en tid för besöket. Detta gör man på Mandelmanns webbplats!  Klok idé, det har stundtals varit kaotiskt. Du måste vara ute i väldigt god tid innan. Platserna tar snabbt slut.

Anneli Dennersten

Karta

Pin It on Pinterest