Pers Maskinbod, Eggelstad

Pers Maskinbod vet allt om maskiner.

Kommer ni ihåg den tiden när man inte köpte nytt utan lämnade in saker för reparation? Kommer ni ihåg när alla i butiken verkligen visste vad de pratade om? Kommer ni ihåg när ni fick personlig service senast?

Första året efter vi flyttade ut på landet, när vi insåg att vi behöver en mindre maskinpark för allt fix, köpte vi allt på byggmarknaden. De hade en livslängd på ett eller två år, sen var det Måselycke för dem. Av en granne fick jag rekommendationen att handla hos Pers Maskinbod, vilket julklappstips! Visst de är dyrare, men har bara kvalitet. Allt jag köpt har nu hållit i femton år, sågar, klippare – allt. De kommer säkert hålla ytterligare tio, tjugo år med lite handpåläggning av Pers Maskinbod vartannat eller vart tredje år.

 

Karta

Pin It on Pinterest