Tranes Handelscompagni, Gislöv

Butiken där jag kan tänka mig köpa allt!

De som läser min blogg vet att jag är måttligt förtjust i att shoppa. Jag åker och köper det som är nödvändigt och beställer helst på internet. Men nu har jag hittat undantaget: Tranes HandelsCompagni – dit åker jag mer än gärna.

Efter många års renoveringsprojekt har vi varit på alla byggnadsvårdsaffärer på Österlen. Tranes vinner på att ett oslagbart utbud. Inte bara av allt för den som renoverar utan också inredning, knivar, pennor, köksattiraljer. Det är hållbart, miljörätt och traditionella material, just det jag försöker leva efter. Skulle inte ha några problem att köpa allt!

De har en genuin kompetens inom byggnadsvård, trevliga lokaler och Skånes kanske vackraste skylt. Vi kanske ses där?

Håkan

 

Karta

Pin It on Pinterest