Kåsebergaodlingen

Välkommen till bondens bakgård!

Nästan nere vid Kåseberga hittar du Kåsebergaodlingen, ett besök där är ett måste om du har vägarna förbi. Det är en giftfri odling sedan 1954 och de har grönsaker som är en fröjd för ögat, magen och naturen!

Butiken är mer som ett hål i väggen, och jag älskar det. Det är som att få komma hem till bondens bakgård, inget tjafs, bara riktigt, riktigt fina ekologiska grönsaker, rotfrukter och bär. Jordgubbar, hallon och snittblommor finns till självplock. De har även en del produkter från andra lokala leverantörer, du hittar oljor, svamp, kött och lite annat smått och gott här.

Kommer du ifrån Kåseberga finns en skylt, men kommer du från Löderup/Peppinge syns inte skylten. Då gäller det att ha knappat in vägen. När man svänger av leder vägen förbi några växthus och fram till en bakgård hemma hos bonden.

Grönsaker – inget annat.

 

Karta

Pin It on Pinterest