Hans Persson i Borrby AB

Massor av allt!

Den kanske märkligaste shoppingupplevelsen på Österlen får du garanterat hos Hans Persson i Borrby. Det känns som om Hans har allt av allt i sin lillstora butik. Varenda kvadratmillimeter är fullpackad med saker från de senaste femtio åren. Mycket ligger fortfarande i sin originalförpackning. Det känns som en tidsresa till tiden före webshop och köpcentra, då det fanns många fler butiker med detta utbud.

Så det är med lite nostalgiglansiga ögon jag vandrar runt och kikar på VHS-filmer, 8 kanals-band, ospelade LP skivor från sjuttiotalet, gamla ljudsladdar, gamla verktyg. Med mera. Med mera. Det här är himmelriket för dig som gillar nostalgi och du som letar efter just en sådan.

När du ändå är i Borrby kan du fika i trädgården på Blå huset eller titta in i någon av alla antikvariat.

 

Karta

Pin It on Pinterest