Ystad Saltsjöbad

Det har redan skrivits kilometerlånga inlägg om Ystad Saltsjöbad och man kan fråga sig vad mer finns att säga. Mitt bidrag är den personliga rekommendationen och en bekräftelse att Ystad Saltsjöbad är i världsklass. Det ser verkligen ut som på bilderna.

YSB består av en restaurang, ett spa, konferens- och hotellanläggning. Det ligger precis vid havet så en promenad ger garanterat sand mellan tårna. Personalen är trevlig, kunnig och tillmötesgående. Allt är vackert och smakfullt inrett, de har lyckats skapa en maritim och lugn atmosfär trots att det nästan alltid är fullsatt. På sommaren är deras stora terrass öppen och de har även konsertkvällar med kända namn.

Upplevelsen börjar dock efter du lämnat bilen på den stora parkeringen (parkeringen har inget med ysb-känslan att göra, den är bara ett måste). YSB är sväljer otroligt mycket folk och det är klart att det syns på parkeringen. Jag har varit här många gånger, ätit lunch, middag, spaat och allt har varit super. Det jag vill slå ett extra slag för är deras söndagsbrunch (boka i god tid) och The Creek Experience (kostar lite men är värd det) – båda har varit helt fantastiska upplevelser.

 

 

 

Karta

Pin It on Pinterest